Att foga fönster

Alingsås fogtjänst är exporter på fogning och tätning av fönster vid nyproduktion. Kontakta oss idag får rådgivning eller offert.

Vi renoverar även gamla fönster, genom att kitta slipa och måla. Vi kommer gärna och ser över dina fönster, byter tätningslister och fixar drag.

 

Fogning av fönster kan ske både på insidan och utsidan. På insidan fogar vi för att få ett färdigt, synligt resultat, eller täta innerfoder. På utsidan kan vi foga när fönster byts ut på en gammal byggnad eller vid nyproduktion.

Se till att dina fönster håller länge

Fogning av fönster är en viktig del av byggnadsunderhållet som syftar till att säkerställa täthet och hållbarhet runt fönstren för att förhindra vatteninträngning, luftläckage och andra väderrelaterade skador.

Den här typen av fogning bör man kontrollera regelbundet för att säkerställa fönstrens långsiktiga hållbarhet och funktion. På så sätt kan man förhindra potentiella skador och säkerställa en bekväm och energieffektiv inomhusmiljö.

Vill du veta mer?

Ring oss på:

Vi fixar alla typer av fogning

Fogning är ett moment som ofta glöms bort när en entreprenad planeras, men som ändå alltid måste utföras och dokumenteras. Vi på Alingsås fogtjänst erbjuder alla typer av fogningstjänster, har alla certifieringar som krävs och erbjuder all den dokumentation som byggnadsinspektörer och brandinspektörer kommer att kräva av dig.

Brandfogning

Brandfogning är avgörande för att förhindra brandspridning i byggnader.Det ökar brandsäkerheten och skyddar människor och egendom från skador

Fasadfogning

Fasadfogning används för att tätning och anslutning mellan olika byggmaterial på en byggnads exteriör, vilket säkerställer både väderskydd och estetisk enhetlighet

Fönster

Effektiv fönsterfogning bygger på rätt material och korrekt applicering. Det skyddar mot vatteninträngning, luftläckage och säkerställer långsiktig funktion.

Kök och badrum

.I kök och badrum används vattentäta, mögelresistenta fogmaterial med hög elasticitet och lätt rengöring. Professionell applicering är avgörande både för långvarig täthet och estetiskt tilltalande ytor.

Estetisk fogning

Estetisk fogning kan skapa fogar mellan olika byggmaterial eller ytor. Det påverkar den visuella upplevelsen av en yta eller byggnad.

Vattenskydd

Alla ytor är förbereds ordentligt. Vattentäta och flexibla material appliceras därefter mycet noggrant. God dokumentation, regelbunden inspektion och underhåll säkerställer långsiktig täthet.

Be oss om en offert

Behöver du hjälp med att räkna på ett jobb - eller har du kanske frågor inför en upphandling av fogningstjänster till ett projekt? Hör av dig till oss!

12 + 15 =

Har du frågor om fogning?

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om fogning eller om de tjänster vi erbjuder. Allt börjar med ett samtal.

Slå en signal på: 0708-84 44 24

Följ oss på sociala medier

Adress
Rolfs Kullevägen 5
441 93 Alingsås

info@fogtjanst.se